Welkom!

Welkom op de website van Peewee Productions, de grafisch ontwerp studio van Peter Westerlaken gevestigd in Breda. Bij Peewee Productions kun je terecht voor:

Het ontwerp van een complete huisstijl
Het logo vormt de basis voor de rest van de huisstijl die doorgevoerd wordt in bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters of welke grafische uiting een bedrijf ook nodig heeft. Peewee Productions kan zowel... (lees verder)

Website ontwerp en realisatie
Uw website is tegenwoordig vaak een van de belangrijkste uitingen voor zowel bedrijven als artiesten of voor de verkoop van uw producten in bijvoorbeeld een webwinkel. Peewee Productions ontwerpt... (lees verder)

Promotioneel drukwerk
Of het nu gaat om grote of kleine oplagen, voor het ontwerpen en het verzorgen van promotioneel drukwerk kunt u terecht bij Peewee Productions. Denk bij promotioneel drukwerk aan flyers, posters, folders... (lees verder)

Speciaal voor starters
Vooral bij het opstarten van een nieuw project of bedrijf is het van groot belang uw huisstijl op orde te hebben. Dit is essentieel voor de beeldvorming van uw organisatie. Echter is het budget in dit geval vaak een... (lees verder)

Peewee Productions werkt onder andere samen met:


Actueel

Illustratie Hollands panorama

Illustratie Hollands panorama

donderdag 04 januari 2018 Voor het bedrijf Mailcampaigns ontwikkelde Peewee Productions een illustratie en tevens de losse... (Lees meer)
Infographic jaarverslag Jeugdwerk Surplus Breda

Infographic jaarverslag Jeugdwerk Surplus Breda

dinsdag 10 oktober 2017 Een jaarverslag hoeft niet altijd een saai en langdradig boekwerk te zijn gevuld met cijfers. In... (Lees meer)
Veel nieuwe websites gelanceerd

Veel nieuwe websites gelanceerd

woensdag 04 oktober 2017 Peewee Productions werkt nog altijd hard aan de Webstage applicatie en we maken er steeds meer... (Lees meer)
Fris design voor Passina fruitdranken

Fris design voor Passina fruitdranken

dinsdag 26 september 2017 Voor Passina uit Breda ontwikkelde Peewee Productions kaarten om 4 verschillende recepten voor... (Lees meer)