Nieuwe website nodig?

Geplaatst op dinsdag 03 november 2015

Op het gebied van websites zijn de diensten van Peewee Productions het afgelopen jaar flink uitgebreid. Je bent altijd welkom voor een advies aan de hand van jouw situatie. Er zijn nu 3 manieren waarop wij websites realiseren;

1. Webstage website
Dit is vooral interessant voor midden- en klein bedrijven met een wat kleiner budget. Een website inclusief een compleet CMS waarmee de website zelf te onderhouden is kunnen we al realiseren voor 450,- Euro. Ondanks dat zijn de mogelijkheden qua modules toch bijzonder uitgebreid en kunnen we in de meeste gevallen de complete site binnen korte tijd realiseren.

2. Website op maat met het Wordpress CMS
Waar er meer maatwerk bij komt kijken realiseren wij vooral Wordpress websites. Het voordeel van Wordpress is dat het een open source CMS betreft waardoor er wereldwijd talloze plug-ins en templates voor ontwikkeld zijn. Dit maakt het nog steeds relatief goedkoop en toch biedt het de mogelijkheden om flink wat maatwerk te leveren. Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig een tijdlijn module in een site te integreren, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een uitgebreide webwinkel module te koppelen. De prijs is bij een Wordpress site afhankelijk van de wensen. Grofweg zal deze varieren tussen de 700,- en de 1800,- Euro.

3. Complete maatwerk website
Bij deze optie bouwen we de gehele site compleet op maat met ons eigen CMS. Het voordeel hiervan is vooral dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Het koppelen van een complexe backend of een enorme database? Een bijzonder design met aparte features die je nergens anders ziet? In dat geval gaan we na een 1e gesprek een gespecificeerde offerte voor je maken zodat je precies kunt zien wat ieder onderdeel van het project gaat kosten.

Zoals ik eerder al aan gaf, in alle gevallen ben je van harte welkom om een keer langs te komen voor een uitgebreid advies over wat voor website het beste bij jouw organisatie past. Neem contact op, of vraag direct een offerte aan voor meer informatie.


Terug naar overzicht